Mondhygiënist Amsterdam West gezocht? Geen probleem TTH Oldenbarneveldt  is een alles-in-1 tandarts waar u ook terecht kunt als u mondhygiëniste nodig heeft. De Mondhygienist zal zich focussen op de preventieve mondzorg en gebitsreiniging.


Mondhygiënist Amsterdam West

Tandartspraktijk TTH Oldenbarneveldt is een alles-in-1 tandarts. Bij TTH Oldenbarneveldt kunt u terecht voor periodieke tandarts controles, implantoloog en mondhygiënist afspraken. De tandartspraktijk heeft een gunstige ligging in Amsterdam West aan de Van Oldenbarneveldtstraat 48A en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Wat doet de mondhygiëniste

Een mondhygiëniste focust zich op de preventieve mondzorg en mondverzorging. Onze mondhygiëniste kan op meerdere gebieden iets voor u betekenen zoals:

Preventieve mondzorg en gebitsreiniging

  • Verwijderen van tandsteen/plaque
  • Eventueel reinigen van tandsteen bij spalkje
  • Fluoridebehandeling
  • Polijsten van de vullingen
  • Inspecteren en verzorging van tandvlees
  • Behandelen en advies betreft het tandvlees.

Consultancy
Informatie en adviezen over: de verzorging van het gebit, reiniging van spalkje en tandvlees voor het voorkomen van gaatjes.

Tandvleesbehandelingen
Behandelingen van tandvleesproblemen


Voor meer informatie kunt u ons bellen op het telefoonnummer 020 6834230. Uiteraard kunt u ook in de praktijk binnenlopen om u vragen te stellen of informatie aan te vragen. Het adres Van Oldenbarneveldtstraat 48 A, 1052 KC in Amsterdam.

Kosten mondhygiënist

De mondhygiënist TTH Oldenbarneveldt kunt u zoals hierboven aangegeven op meerdere gebieden helpen. De mondhygiënist kosten verschillen dan ook. Een overzicht van de kosten kunt u vinden in de tarievenlijst.

Bereikbaarheid

Kortom, bent u op zoek naar een mondhygiëniste in Amsterdam West dan kunt u bij TTH Oldenbarneveldt een afspraak maken. De praktijk heeft een gunstige ligging in de van Oldenbarneveldtstraat 48a tussen het
Hugo de Grootplein en Nassaukade.  Indien u met het openbare vervoer komt heeft de praktijk een tramhalte op met minder dan vijf minuten loopafstand van de praktijk.
Dit is de tramhalte: Amsterdam Hugo de Grootplein

Afspraak maken met de mondhygiënist

Voor een afspraak met de mondhygiëniste van TTH kunt u bellen naar 020 6834230 .