Gezocht naar kunstgebit Amsterdam West? TTH Bilderdijk kan u helpen! TTH Bilderdijk heeft een gediplomeerde tandprotheticus in de praktijk die u kan helpen met het laten maken, laten repareren en onderhouden van een tandprothese (kunstgebit).

 

Kunstgebit Amsterdam / tandprothese Amsterdam

Bij de tandartspraktijk TTH Bilderdijk kan u naast (periodieke) tandarts controles ook terecht voor kunstgebitten. Naast de tandprotheticus is er ook een mondhygiënist aanwezig voor eventueel benodigde mondzorg.
Betreft tandprotheses kan u bij TTH Bilderdijk terecht voor

  • Het laten maken van een kunstgebit (boven- en onderkaak of volledig)
  • Kunstgebit/tandprothese reparatie
  • (periodieke) controle

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 020 6834230

Kunstgebit reinigen Amsterdam

Uw kunstgebit reinigen in een tandartspraktijk in Amsterdam? TTH Bilderdijk heeft onder andere een tandprotheticus en mondhygiëniste in het team, voor onder andere het onderhouden, controleren en reiniging van het kunstgebit. daarnaast heeft de praktijk ook een gunstige ligging aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam West.

Kunstgebit reparatie Amsterdam

Kunstgebit reparatie in Amsterdam nodig? Ook hiervoor kan u bij TTH Bilderdijk terecht. Hiervoor kan u een afspraak maken met de tandprotheticus. Voor meer informatie of voor vragen kan u bellen naar het telefoonnummer 020 6834230 of u kan ons mailen tth.balie@gmail.com.

Kunstgebit Amsterdam West- TTH Bilderdijk

Kortom, zoekt u een praktijk voor het laten maken, het laten repareren of voor een (periodieke) controle van een kunstgebit? Dan kan TTH Bilderdijk iets voor u betekenen. De praktijk heeft een gunstige ligging in Amsterdam West aan de Bilderdijk (Bilderdijkstraat) tussen de Bilderdijkkade en Da Costakade. Met het openbare vervoer is de praktijk goed te bereiken. Op minder dan 5 minuten lopen vindt u de tramhaltes: De Clercqstraat en Bilderdijkstraat.

Kosten kunstgebit/tandartsprothese

De kosten voor een kunstgebit kan voor iedereen verschillend zijn (gedeeltelijk tot volledige prothese). Voor een overzicht van de kosten zie tarievenlijst 2017.

Contact TTH Bilderdijk

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan u bellen naar 020 6834230 of mailen naar tth.balie@gmail.com.