Kunstgebit laten maken of repareren?

Gezocht naar een Tandprothetische Praktijk in Amsterdam voor het laten maken van een kunstgebit of voor de reparatie of het onderhoud? TTH Bilderdijk kan u helpen!
TTH Bilderdijk heeft een gediplomeerde Tandprotheticus in de praktijk voor het laten maken, onderhoud en de reparatie van een tandprothese.Voor informatie en reparaties kunt u vrijblijvend binnen lopen.

De tandprothetische praktijk is ONT-branche gecertificeerd op basis van de NEN-ISO 9001 norm. Dit houdt in dat:

  • Er in onze praktijk geprotocolleerd wordt gewerkt;
  • Er in de praktijk wordt voldaan aan alle relevante wet- en regelgeving;
  • De opleidingen van al onze medewerkers voldoen aan de laatste eisen vanuit de mondzorg;
  • De praktijk goed gestructureerd is en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van hygiëne en infectiepreventie

Tandprothetische praktijk TTH Bilderdijk

TTH Tanddheelkunde heeft naast tandartsen, mondhygiëniste, en tandtechnicus ook een tandprotheticus in de praktijk. Hierdoor kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van tandprotheses (kunstgebit). Voor zowel het laten maken, onderhoud en de reparatie van tandprotheses.

Tandarts voor uw kunstgebit in Amsterdam

Bij het maken van een kunstgebit komen er meerdere dingen kijken. Overweegt u om een kunstgebit te nemen en heeft u vragen of wilt u meer informatie ?
TTH Bilderdijk kan u vragen beantwoorden en van informatie en advies voorzien.

  • tandprothese laten maken

  • Reparatie tandprothese

  • Controle tandprothese

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 020 6834230

Het laten maken van een kunstgebit in Amsterdam

Wilt u meer informatie over het kunstgebit en advies hierover? Bij TTH Bilderdijk kunt u een afspraak maken voor een consult. Hierbij kunt u al uw vragen stellen over de tandprothese en zal de tandprotheticus u van informatie voorzien en uw gebit analyseren. Indien het advies een tandprothese is, kunt u een volgende afspraak inplannen. Voor het maken van een kunstgebit zijn meerdere afspraken nodig zodat: het gebit opgemeten kan worden, afdrukken gemaakt kunnen worden, afmeting tussen de kaken opgemeten kan worden etc. Gemiddeld is de duur voor het maken van een kunstgebit ongeveer 6 weken.

Kunstgebit reparatie Amsterdam

Zoekt u naar een tandarts voor een kunstgebit reparatie in Amsterdam? Ook voor de reparatie van het kunstgebit kunt u bij ons terecht. Voor de reparatie van het kunstgebit kunt u zonder afspraak binnen lopen. Voor meer informatie of voor vragen kunt u bellen naar het telefoonnummer 020 6834230.

Periodieke controle

Ook voor het onderhoud van het kunstgebit kunt u terecht bij ons. U kunt bij ons periodieke controles inplannen voor het onderhoud/verzorging van het kunstgebit. Naast de tandprotheticus is er ook een mondhygiënist aanwezig in de praktijk voor eventueel benodigde mondzorg.

Kosten tandprothese

De kosten voor een kunstgebit kan verschillend zijn (gedeeltelijk prothese of volledige prothese). Voor een overzicht van de kosten zie tarievenlijst 2017.

Afspraak maken?

Kortom, zoekt u een Tandprothetische Praktijk voor het laten maken van een kunstgebit, kunstgebit reparatie of voor een (periodieke) controle? Dan kan TTH Bilderdijk iets voor u betekenen. De praktijk heeft een gunstige ligging in Amsterdam West aan de Bilderdijkstraat 44 tussen de Bilderdijkkade en
de Clerqstraat. Met het openbaar vervoer is de praktijk goed te bereiken.
Op hoogte van de praktijk  vindt u de tramhaltes: Lijn 3, 12, 14 en 13 De Clercqstraat en Bilderdijkstraat.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 020 6834230.