Tandtechniek Amsterdam West

Bij TTH bieden we zowel algemene tandheelkunde als tandtechniek aan. U kunt bij ons dus terecht voor periodieke tandarts controles, een afspraak bij de mondhygiënist en een wortelkanaalbehandeling, maar ook voor een uitgebreidere tandtechnische behandeling zoals een kunstgebit of klikgebit. Om u uiterste mondzorg te kunnen bieden vindt tandtechniek Amsterdam West plaats in onze tweede praktijk TTH Bilderdijk. Binnen onze praktijken werken tandartsen en tandtechnici nauw samen zodat we uw gebit kunnen verfraaien, in optimale conditie kunnen houden en u snel van een passende oplossing kunnen voorzien.

Tandtechniek Amsterdam West

Onze tweede praktijk TTH Bilderdijk verzorgt alles op het gebied van protheses. Deze praktijk is gespecialiseerd in het vervaardigen en onderhouden van nieuwe prothese frames en partiële kunststof protheses. TTH heeft naast een tandprotheticus ook een tandtechnicus in de praktijk waardoor er simpele en uitgebreide reparaties uitgevoerd kunnen worden. Door de tandartsenpraktijk te combineren met tandtechniek kunt u sneller worden geholpen. Zo kunt u direct overleggen met de tandarts en tandtechnicus over een passende oplossing voor uw gebit.

Tandtechnische praktijk Amsterdam West

Naast onze praktijk TTH Oldenbarneveldt kunt u bij TTH Bilderdijk terecht voor:

 • Protheses voor de onder- en/of bovenkaak
 • Klikprotheses/klikgebit
 • Periodieke controle van kunstgebit
 • Kunstgebit reparaties

Voor een prothese heeft u geen verwijzing nodig van de tandarts.

Professionele tandtechniek

Vanzelfsprekend is onze tandtechnische praktijk ONT-branche gecertificeerd op basis van de NEN-ISO 9001 norm. Dit houdt in dat:

  • Er in onze praktijk gewerkt wordt volgens protocollen.
  • De praktijk voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving.
  • Onze medewerkers opleidingen volgen die voldoen aan de laatste eisen vanuit de mondzorg.
  • We werken in een gestructureerde praktijk en dat deze voldoet aan de laatste eisen op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.

Bereikbaarheid

TTH Bilderdijk heeft een gunstige ligging in Amsterdam West aan de Bilderdijkstraat 44a tussen de Bilderdijkkade en de Clerqstraat. Met het openbaar vervoer is de praktijk goed te bereiken. Hiervoor kunt u gebruik maken van de tramlijnen 3, 12, 14 en 13 en uitstappen bij halte De Clercqstraat of Bilderdijkstraat.

Afspraak maken?

Kortom, bent u op zoek naar een tandtechnische praktijk voor het laten maken, onderhouden en repareren van een kunst- of klikgebit? En wilt u graag snel een passende oplossing voor uw gebit? Dan kan TTH Bilderdijk iets voor u betekenen. Binnen onze praktijk werken tandartsen en tandtechnici nauw samen zodat we u van dienst kunnen zijn op alle vlakken. Voor de behandelingen heeft u bovendien geen doorverwijzing nodig van de tandarts. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan gerust op 020 6834230, of loop even bij ons binnen. Ook voor vragen of meer informatie over tandtechniek Amsterdam West staan wij u graag telefonisch of op locatie te woord.