Op zoek naar Dé Tandarts Amsterdam West? TTH Oldenbarneveldt is gunstig gelegen in Amsterdam West op de van Oldenbarneveldtstraat 48a. Onze tandartspraktijk bestaat al vanaf 1926 en sindsdien hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij onze patiënten. Bent u net komen wonen in Amsterdam West of bent u op zoek naar een nieuwe tandarts? Wij hebben nog plek voor nieuwe patiënten dus u bent van harte welkom.

De voordelen van Tandarts Amsterdam West – TTH Oldenbarneveldt

Onze praktijk heeft veel tevreden patiënten, dit komt mede door de verschillende behandelingen waar u bij TTH Bilderdijk en/of TTH Oldenbarneveldt voor terecht kunt. Daarnaast heeft de praktijk een gunstige en goed te bereiken locatie in Amsterdam West. De tandartspraktijken zijn een alles-in-1 tandarts voor:

TTH Oldenbarenveldt waar u terecht kunt voor:

  • Periodieke tandarts controles;
  • Mondhygiënist afspraken;
  • Spoed tandarts afspraken;
  • Implantaten;
  • Facings;
  • Kronen en bruggen laten plaatsen.

Tandprothetische praktijk TTH Bilderdijk waar u terecht kunt voor:

  • Prothese/kunstgebit laten maken;
  • Klikgebit/klikprothese laten maken;
  • Kunstgebit reparaties en periodieke controles.

Kindertandarts Amsterdam West

Een bezoek aan de tandarts kan voor sommige patiënten spannend zijn. Zeker als uw kinderen meegaan naar de tandarts is het belangrijk dat hier extra aandacht aan wordt besteed. Zo beschikt de wachtkamer in onze tandartspraktijk over voldoende ruimte en hebben wij de nodige afleiding voor de kinderen. Ook tijdens de controle of behandeling zelf is de juiste benadering van een kind belangrijk. Onze tandartsen zijn erg vriendelijk en geduldig ingesteld. Een bezoek aan tandarts Amsterdam West met uw kind kan dus prima bij TTH Oldenbarneveldt.

Tandarts zonder afspraak

Het kan voorkomen dat u nog geen vaste tandarts heeft. Woont u in Amsterdam West en bent u in de buurt van de Bilderdijkstraat? Loop dan gerust bij ons binnen. U kunt namelijk ook terecht zonder afspraak. Wij raden u aan om contact op te nemen om te kijken of we op korte termijn een plek voor u hebben, maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom.
Natuurlijk nemen wij ook patiënten aan uit heel Amsterdam en niet alleen uit Amsterdam West. Bent u op zoek naar een veelzijdige tandarts zonder dat u veel wordt doorverwezen? Dan bent u bij tandarts Amsterdam West TTH Oldenbarneveldt aan het juiste adres.

Tandartspraktijk TTH Oldenbarneveldt: Contactgegevens

Kortom, bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Amsterdam West dan kunt u terecht bij
TTH Oldenbarneveldt. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak of meer informatie op: 020 6834230

Bereikbaarheid

TTH Oldenbarneveldt is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 3 stopt op loopafstand van onze praktijk. De tandartspraktijk is gevestigd aan de van Oldenbarneveldtstraat 48a.