Door regelmatig naar de tandarts te gaan behoudt u een gezond en stralend gebit. TTH Tandheelkunde is een alles-in-1 tandarts Amsterdam West waar u terecht kunt voor uiteenlopende behandelingen. Op onze eerste locatie TTH Oldenbarneveldt bieden we een compleet pakket van mondzorg aan, uitgevoerd door tandartsen en mondhygiënisten. Specialistische behandelingen worden uitgevoerd bij tandprothetische praktijk TTH Bilderdijk. Altijd met persoonlijke aandacht en in een fijne ambiance waar u zich op uw gemak voelt. Stap gerust bij ons binnen als nieuwe patiënt!

Behandelingen

Onze tandartspraktijk Amsterdam West bestaat al sinds 1926. In deze periode hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij onze patiënten als het gaat om kennis en kunde. Dit komt mede door de verschillende behandelingen waarvoor u bij TTH Bilderdijk en/of TTH Oldenbarneveldt terecht kunt. De tandartspraktijken zijn een alles-in-1 tandarts voor:

TTH Oldenbarneveldt

Tandprothetische praktijk TTH Bilderdijk

  • Kunstgebit/gebitsprothese laten maken;
  • Klikgebit/klikprothese laten maken;
  • Kunstgebit/klikgebit reparaties en periodieke controles.

Kindertandarts Amsterdam West

Een bezoek aan de tandarts kan voor sommige patiënten spannend zijn. Zeker als uw kinderen meegaan naar de tandarts is het belangrijk dat hier extra aandacht aan wordt besteed. Zo beschikt de wachtkamer in onze praktijk over voldoende ruimte en hebben wij de nodige afleiding voor de kinderen. Ook tijdens de controle of behandeling zelf is de juiste benadering van een kind belangrijk. Onze tandartsen zijn erg vriendelijk en geduldig ingesteld. Een bezoek aan kindertandarts Amsterdam West kan dus prima met het hele gezin.

Tandarts voor ouderen

Net als kinderen hebben ouderen vaak behoefte aan extra aandacht. Denk aan meer uitleg of een rustige benadering. Bij TTH Oldenbarneveldt begrijpen we dat maar al te goed en kunnen we door onze jarenlange ervaring het juiste advies geven. Ook zijn onze tandartsen erg vriendelijk en luisteren zij geduldig, zodat een bezoek aan de tandarts voor niemand spannend hoeft te zijn.

Tandarts zonder afspraak

Het kan voorkomen dat u nog geen vaste tandarts heeft. Woont u in Amsterdam West en bent u in de buurt van de Bilderdijkstraat? Loop dan gerust bij ons binnen. U kunt namelijk ook terecht zonder afspraak. Wij raden u aan om contact op te nemen om te kijken of we op korte termijn een plek voor u hebben, maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom. Natuurlijk nemen wij ook patiënten aan uit heel Amsterdam en niet alleen uit Amsterdam West. Bent u op zoek naar een veelzijdige tandarts zonder dat u veel wordt doorverwezen? Dan bent u bij tandarts Amsterdam West TTH Oldenbarneveldt van harte welkom.

Afspraak maken bij Tandarts Amsterdam West

Hoewel u bij tandartspraktijk TTH Oldenbarneveldt terecht kunt zonder afspraak, raden wij u aan om vooraf telefonisch contact met ons op te nemen. Zo bent u zeker van een plekje en kunt u zo snel mogelijk geholpen worden. Bel ons gerust op werkdagen tussen 9.00 – 16.30 uur via 020-2252949

Contact en bereikbaarheid

De praktijk van tandarts Amsterdam West TTH Oldenbarneveldt is goed bereikbaar door de gunstige ligging. U reist gemakkelijk met het openbaar vervoer. Neem bijvoorbeeld tram 3 en stap uit bij tramhalte Hugo de Grootplein. Dan is het slechts 5 minuten lopen naar onze praktijk.

TTH Oldenbarneveldt
Van Oldenbarneveldtstraat 48A
1052 KC Amsterdam
Google maps

Tel: 020 – 2252949 (9.00 uur tot 16.30 uur)

E-mail: balie@tthtandheelkunde.nl

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen