Op zoek naar Dé Tandarts Amsterdam West? TTH Bilderdijk heeft haar tandartspraktijk op een gunstige locatie in Amsterdam West op de Bilderdijkstraat. Onze tandartspraktijk bestaat al sinds 1926 en wij hebben een goede reputatie bij onze patiënten. Bent u net komen wonen in Amsterdam West of bent u op zoek naar een nieuwe tandarts? Wij nemen nog nieuwe patiënten aan dus u bent van harte welkom.

Tandarts Amsterdam West? TTH Bilderdijk!

Onze praktijk heeft veel tevreden patiënten en dat heeft natuurlijk ook een reden. Ten eerste hebben wij een gunstige en goed te bereiken locatie in Amsterdam West. Bovendien zijn wij ook een veelzijdige tandarts. Onze tandartsen zijn tevens ook gediplomeerde tandprothetici. Dit betekent dat wij onze patiënten ook van dienst kunnen zijn op het gebied van gebitsreparatie en kunstgebit reparaties. Hiernaast beschikken we ook altijd over een beschikbare mondhygiëniste.

Voordelen Tandarts Amsterdam West – TTH Bilderdijk

De locatie van tandartspraktijk TTH Bilderdijk in Amsterdam Oud West is goed te bereiken met openbaar vervoer. Maar liefst 4 trams stoppen voor onze deur. Dit zijn tram 3,12,13 en 14. Zodoende zijn wij makkelijk te bereiken vanuit meerdere delen van Amsterdam. In onze praktijk hebben wij een team van meerdere tandartsen, mondhygiënist en tandoprotethicus waardoor wij u op meerdere gebieden kunnen helpen.

Kindertandarts Amsterdam West – TTH Bilderdijk

Op bezoek bij de tandarts is niet altijd even leuk. Zeker als de kinderen meegaan naar de tandarts is het belangrijk dat hier extra aandacht aan wordt besteed. Zo beschikt de wachtkamer in onze tandartspraktijk over voldoende ruimte en hebben wij de nodige afleiding voor de kinderen. Ook tijdens de controle of behandeling zelf is de juiste benadering van een kind belangrijk. Onze tandartsen zijn erg vriendelijk en geduldig ingesteld. Een bezoek aan tandarts Amsterdam West met uw kind kan dus prima bij TTH Bilderdijk.

Tandarts zonder afspraak Amsterdam West – TTH Bilderdijk

Het kan altijd voorkomen dat u nog geen vaste tandarts heeft. Als u dan in de buurt bent van de Bilderdijkstraat en u woont ook in Amsterdam West kunt u altijd even binnen lopen. Wij zien onszelf als een tandarts zonder afspraak. Natuurlijk is het altijd beter om te bellen om te kijken of wij op korte termijn een plek voor u hebben maar alsnog bent u altijd welkom!
Uiteraard nemen wij ook patiënten aan vanuit heel Amsterdam en niet alleen uit Amsterdam West. Bent u op zoek naar een veelzijdige tandarts zonder al teveel doorverwijzingen? Dan bent u bij tandarts Amsterdam West TTH Bilderdijk aan het juiste adres.

Tandartspraktijk Amsterdam West: TTH Bilderdijk contactgegevens

Kortom, bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Amsterdam West dan kan u terecht bij TTH Bilderdijk. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kan u ons bellen op het telefoonnummer: 020 6834230 

Bereikbaarheid
TTH Bilderdijk is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Op loopafstand is de tram 1, 3, 12 en 13 te vinden. De tandarts is gevestigd aan de Bilderdijkstraat en de Clerqstraat.