Op zoek naar Dé Tandarts Amsterdam West? TTH Oldenbarneveldt heeft haar tandartspraktijk op een gunstige locatie in Amsterdam West op de van Oldenbarneveldtstraat 48a.
Onze tandartspraktijk bestaat al sinds 1926 en wij hebben een goede reputatie bij onze patiënten. Bent u net komen wonen in Amsterdam West of bent u op zoek naar een nieuwe tandarts? Wij nemen nog nieuwe patiënten aan dus u bent van harte welkom.

Tandarts Amsterdam West? TTH Oldenbarneveldt !

Onze praktijk heeft veel tevreden patiënten en dat heeft natuurlijk ook een reden. Ten eerste hebben wij een gunstige en goed te bereiken locatie in Amsterdam West. Bovendien zijn wij ook een veelzijdige tandarts. Onze tandartsen zijn tevens ook gediplomeerde tandprothetici. Dit betekent dat wij onze patiënten ook van dienst kunnen zijn op het gebied van gebitsreparatie en kunstgebit reparaties. Hiernaast beschikken we ook altijd over een beschikbare mondhygiëniste.

Voordelen Tandarts Amsterdam West
TTH Oldenbarneveldt

De locatie van tandartspraktijk TTH Oldenbarneveldt in Amsterdam Oud West is goed te bereiken met openbaar vervoer. Tram lijn 3 stopt op loopafstand van onze praktijk.  Zodoende zijn wij makkelijk te bereiken vanuit meerdere delen van Amsterdam. In onze praktijk hebben wij een team van meerdere tandartsen, mondhygiënist en tandoprotethicus waardoor wij u op meerdere gebieden kunnen helpen.

Kindertandarts Amsterdam West – TTH Oldenbarneveldt

Op bezoek bij de tandarts is niet altijd even leuk. Zeker als de kinderen meegaan naar de tandarts is het belangrijk dat hier extra aandacht aan wordt besteed. Zo beschikt de wachtkamer in onze tandartspraktijk over voldoende ruimte en hebben wij de nodige afleiding voor de kinderen. Ook tijdens de controle of behandeling zelf is de juiste benadering van een kind belangrijk. Onze tandartsen zijn erg vriendelijk en geduldig ingesteld. Een bezoek aan tandarts Amsterdam West met uw kind kan dus prima bij TTH Oldenbarneveldt.

Tandarts zonder afspraak Amsterdam West –
TTH Oldenbarneveldt

Het kan altijd voorkomen dat u nog geen vaste tandarts heeft. Als u dan in de buurt bent van de Bilderdijkstraat en u woont ook in Amsterdam West kunt u altijd even binnen lopen. Wij zien onszelf als een tandarts zonder afspraak. Natuurlijk is het altijd beter om te bellen om te kijken of wij op korte termijn een plek voor u hebben maar alsnog bent u altijd welkom!
Uiteraard nemen wij ook patiënten aan vanuit heel Amsterdam en niet alleen uit Amsterdam West. Bent u op zoek naar een veelzijdige tandarts zonder al teveel doorverwijzingen? Dan bent u bij tandarts Amsterdam West TTH Oldenbarneveldt aan het juiste adres.

Tandartspraktijk Amsterdam West:
TTH Oldenbarneveldt contactgegevens

Kortom, bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Amsterdam West dan kan u terecht bij
TTH Oldenbarneveldt. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kan u ons bellen op het telefoonnummer: 020 6834230 

Bereikbaarheid
TTH Oldenbarneveldt is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Op loopafstand is de tram 3
te vinden. De tandarts is gevestigd aan de van Oldenbarneveldtstraat 48a.