Over tandartsenpraktijk TTH Oldenbarneveldt

Voorheen werkten de tandartsen van TTH Tandheelkunde samen in onze praktijk op de Bilderdijkstraat. Omdat deze locatie te klein werd, zijn we gedeeltelijk verhuisd naar de Van Oldenbarneveldtstraat. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn en optimale mondzorg bieden. In deze praktijk bieden we een compleet pakket van mondzorg aan, uitgevoerd door tandartsen en mondhygiënisten. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Daarom streven we altijd naar een prettige ambiance waarin u de juiste mondzorg krijgt die u verdient.

Tandarts voor het hele gezin

Iedereen die zijn of haar gebit goed wil onderhouden, gezonder of mooier wil maken is welkom in onze praktijk. Bij TTH Oldenbarneveldt kunt u terecht met het hele gezin, van jong tot oud. Wij vinden het belangrijk dat kinderen vanaf jongs af aan leren om goed voor hun gebit te verzorgen. Een bezoek aan de tandarts hoort daarbij. We begrijpen dat kinderen een angst kunnen hebben voor de tandarts. Daarom besteden we hier extra aandacht aan. Onze wachtkamer is ruim opgezet en we zorgen voor voldoende afleiding voor kinderen. Ook tijdens de controle of behandeling hanteren wij een juiste benadering.

Hetzelfde doen we voor ouderen. Zij kunnen behoefte hebben aan speciale behandelingen zoals tandprotheses en klikgebitten. Op dat gebied kunnen we hen uitstekend adviseren. Ook hebben ouderen vaak extra uitleg nodig. Onze tandartsen zijn erg vriendelijk en geduldig ingesteld, zodat een bezoek aan de tandarts niet spannend hoeft te zijn.

Wij heten nieuwe patiënten van harte welkom in onze praktijk.

Behandelingen

Bij TTH Oldenbarneveldt kunt u een afspraak maken voor een behandeling bij de:

Tandarts
In onze tandartsenpraktijk zijn ervaren tandartsen aanwezig die periodieke controles kunnen uitvoeren. Tevens kunnen zij u van informatie en betrouwbaar advies voorzien.

Mondhygiënist
Een bezoek aan de tandarts kan uitstekend gecombineerd worden met een afspraak bij de mondhygiënist. De mondhygiënist zal zich focussen op preventieve mondzorg en gebitsreiniging. Ook als u klachten heeft kunt u gerust een afspraak maken.

Spoedtandarts
Het kan natuurlijk voorkomen dat u op zeer korte termijn geholpen wilt worden. Bijvoorbeeld in het geval van acute pijn of andere vervelende klachten aan uw tanden of mond. Speciaal voor spoedgevallen reserveren wij extra tijd in de agenda’s van onze spoed tandartsen. Op die manier kunnen wij u snel behandelen en hoeft u niet te wachten tot de volgende werkdag.

Implantoloog
Naast bovenstaande basis behandelingen vindt u bij TTH Oldenbarneveldt ook een implantoloog. Hij kan een of meerdere tanden vervangen door implantaten. Bijvoorbeeld wanneer er in het gebit een tand mist of voor het vastklikken van een klikgebit.

Wij blijven nog steeds nauw verbonden en samenwerken met onze tweede praktijk TTH Bilderdijk. Daar vinden alle behandelingen plaats op het gebied van protheses. U kunt er o.a. terecht voor reparaties en voor het vervaardigen van nieuwe protheseframes en partiële kunststof protheses.

Afspraak maken

Bij tandartspraktijk TTH Oldenbarneveldt kunt u terecht met of zonder afspraak. U kunt altijd even naar binnen lopen om te vragen of u op korte termijn geholpen kan worden. Om zeker te zijn van een plekje raden wij u aan om vooraf telefonisch contact op te nemen. Dit kan op werkdagen tussen 9.00 – 16.30 uur via 020-6834230. Wij kijken dan hoe u zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Contact en bereikbaarheid

De praktijk van TTH Oldenbarneveldt is gunstig gelegen in Amsterdam West, nabij het Hugo de Grootplein. We zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt bijvoorbeeld reizen met tram 3 en uitstappen bij tramhalte Hugo de Grootplein. Dan is het slechts 5 minuten lopen naar onze praktijk.

TTH Oldenbarneveldt
Van Oldenbarneveldtstraat 48A
1052 KC Amsterdam
Google maps

Tel: 020-2252949       (9.00 uur tot 16.30 uur)

E-mail: balie@tthtandheelkunde.nl