Heeft u acute pijn of andere mondklachten die spoed hebben? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur of tussen 13.30 en 16.00 uur naar: 020-6834230. Bel buiten deze tijden met de Tandarts Spoed Praktijk van het OLVG: 0900-8602.

Bij acute pijn of klachten is het fijn als u snel terecht kunt bij een spoed tandarts. Maakt u zich geen zorgen, TTH Oldenbarneveldt heeft een grote praktijk waar we ruimte in onze agenda reserveren voor tandarts spoedgevallen. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom. Op werkdagen staat ons tandartsen team klaar om u te helpen. Altijd met persoonlijke aandacht en in een fijne ambiance waar u zich op uw gemak voelt. Bel ons gerust als u dringend een afspraak wilt maken bij de spoed tandarts in Amsterdam West. Ook als u twijfelt of er sprake is van spoed. Met een telefonische afspraak kunnen we u zo snel mogelijk helpen.

Wanneer gaat u naar de spoed tandarts?

Er zijn verschillende redenen waarom u een tandarts met spoed nodig kunt hebben. We hebben de meest voorkomende tandarts spoedgevallen op een rijtje gezet:

  • Schade aan het gebit door een ongeval
  • Acute heftige pijn in de mond
  • Ontstekingen in de mond (tandvlees)
  • Afgebroken tanden of kiezen
  • Bloedingen na een behandeling

Onze spoed tandarts kijkt op verschillende manieren naar spoed gevallen. Wij zien geregeld dat er ondanks het uitblijven van pijn, er toch sprake kan zijn van spoed. Denk bijvoorbeeld aan een afgebroken stukje voortand wat gebeurt op de dag van een belangrijke sollicitatie of fotoshoot. Ons uitgangspunt is dat pijnklachten eerst verholpen moeten worden. Het kan dus voorkomen dat u met een cosmetische/esthetische spoedklacht voorrang moet verlenen aan een spoedpatiënt met heftige pijnklachten die later binnenkomt. Natuurlijk proberen we dit te voorkomen en daarom vragen we u eerst telefonisch contact op te nemen voordat u langskomt bij de praktijk.

Ben ik een tandarts spoedgeval?

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat een behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? Lees dan alles over mondgezondheid en kom meer te weten over mondproblemen en mogelijke oplossingen. U vindt er ook handige tips bij acute pijn en andere vervelende klachten aan uw tanden of mond.

Spoed tandarts in Amsterdam West zonder doorverwijzing

Binnen onze tandartspraktijk beschikken wij over allround tandartsen die vrijwel alle tandarts spoedgevallen kunnen oppakken. Niets is zo vervelend om tijdens een spoedbezoek te worden doorverwezen. Vooral wanneer u op de andere locatie niet dezelfde dag kan worden behandeld. Het is goed om te weten dat wij als spoedtandarts in Amsterdam West een veelzijdige service aanbieden. De tandartsen die wij inzetten voor tandarts spoedgevallen hebben jarenlange ervaring. Dit betekent dat er weinig spoedgevallen zijn waarbij de klachten nooit eerder zijn gezien. Zo kunnen wij u snel en professioneel van dienst zijn om uw spoedklacht te verhelpen.

Spoed tandarts voor kinderen

Tandheelkunde voor kinderen vereist speciale aandacht. Er zijn namelijk veel kinderen met een angst voor de tandarts, en dat is helemaal niet erg. Om een (spoed) tandartsbezoek voor kinderen zo aangenaam mogelijk te maken, is er in de wachtruimte altijd iets leuks om mee te spelen. Een vriendelijke tandarts die goed met kinderen om kan gaan, stelt uw kind vervolgens op hun gemak. Zo nemen we de angst grotendeels weg. Zeker als er met spoed een tandarts nodig is voor problemen met een kindergebit is dit erg belangrijk. Heeft uw kind een ongelukje gehad of zijn er andere vervelende mondklachten? Bel ons dan direct op 020-6834230.

Contact en bereikbaarheid

Voor spoedgevallen belt u: 020 – 6834230 (9.00 – 12.00 uur en 13.30 – 16.00 uur)

Bel buiten deze tijden met de Tandarts Spoed Praktijk van het OLVG: 0900-8602.

Openingstijden

Maandag:     09.00 – 16.30 uur
Dinsdag:        09.00 – 16.30 uur
Woensdag:   09.00 – 16.30 uur
Donderdag:  09.00 – 16.30 uur
Vrijdag:         09.00 – 16.30 uur

De praktijk van spoed tandarts Amsterdam West TTH Oldenbarneveldt is goed bereikbaar door de gunstige ligging. U reist gemakkelijk met het openbaar vervoer. Neem bijvoorbeeld tram 3 en stap uit bij tramhalte Hugo de Grootplein. Dan is het slechts 5 minuten lopen naar onze praktijk.

TTH Oldenbarneveldt
Van Oldenbarneveldtstraat 48A
1052 KC Amsterdam
Google maps

E-mail: balie@tthtandheelkunde.nl