Mondhygiënist Amsterdam West gezocht? Geen probleem TTH Bilderdijk is een alles-in-1 tandarts waar u ook terecht kunt als u mondhygiëniste nodig heeft. De mondhygiëniste zal zich focussen op de preventieve mondzorg en gebitsreiniging. 

Mondhygienist Amsterdam West: TTH Bilderdijk

Tandartspraktijk TTH Bilderdijk is een alles-in-1 tandarts. Bij TTH Bilderdijk kunt u terecht voor periodieke tandartscontroles, kunstgebit reparatie en onderhoud , esthetische tandheelkunde en mondhygiënist afspraken. De tandartspraktijk heeft een gunstige ligging in Amsterdam West aan de Bilderdijkstraat en is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Een mondhygiëniste focust zich op de preventieve mondzorg en mondverzorging. Onze mondhygiëniste kan op meerdere gebieden iets voor u betekenen zoals:

  • Preventieve mondzorg en gebitsreiniging

Verwijderen van tandsteen/plaque, eventueel reinigen van tandsteen bij spalkje, fluoridebehandeling, en polijsten van de vullingen.

  • Inspecteren en verzorging van tandvlees

Behandelen en advies betreft het tandvlees.

  • Consultancy

Informatie en adviezen over: de verzorging van het gebit, reiniging van spalkje en tandvlees voor het voorkomen van gaatjes.

  • Tandvleesbehandelingen

Behandelingen van tandvleesproblemen

Voor meer informatie kan u ons bellen op het telefoonnummer 020 6834230. Uiteraard kan u ook in de praktijk binnenlopen om u vragen te stellen of informatie aan te vragen. Het adres van TTH Bilderdijk: Bilderdijkstraat 44, 1052NB Amsterdam.

Kosten mondhygiënist

De mondhygiëniste in TTH Bilderdijk kan u zoals hierboven aangegeven op meerdere gebieden helpen. De mondhygiënist kosten verschillen dan ook. Een overzicht van de mondhygiëne kosten kan u vinden in de tarievenlijst.

Mondhygiëniste Amsterdam Bilderdijk: bereikbaarheid

Kortom, bent u op zoek naar een mondhygiëniste in Amsterdam West dan kan u bij TTH Bilderdijk een afspraak maken. De praktijk heeft een gunstige ligging in de Bilderdijkstraat tussen de Clercqstraat en Bilderdijkpark. Indien u met het openbare vervoer komt heeft de praktijk twee tramhaltes op met minder dan vijf minuten loopafstand van de praktijk. Dit zijn de tramhaltes: Amsterdam De Clercqstraat en Amsterdam Bilderdijkstraat.

Afspraak met Mondhygiënist Amsterdam TTH Bilderdijk

Bent u dus op zoek naar een mondhygiëniste in Amsterdam West? Dan kunt u bij TTH Bilderdijk terecht! Voor een afspraak met de mondhygiëniste van TTH Bilderdijk kan u bellen naar 020 6834230 .