Mondhygiënist Amsterdam West gezocht? Geen probleem TTH Bilderdijk heeft een team met een mondhygiëniste voor u klaar staan.

Mondhygienist Amsterdam West: TTH Bilderdijk

Tandartspraktijk TTH Bilderdijk is een alles-in-1 tandarts. Bij TTH Bilderdijk kunt u terecht voor tandartscontroles, kunstgebitten , esthetische tandheelkunde en mondhygiënist afspraken. De tandartspraktijk heeft een gunstige ligging in Amsterdam West aan de Bilderdijkstraat.

Een mondhygiëniste focust zich op de preventieve mondzorg en mondverzorging. Onze mondhygiëniste kan op meerdere gebieden iets voor u betekenen zoals:

  • Preventieve mondzorg
  • Consultancy
  • Inspecteren van tandvlees
  • Gebitsbescherming
  • Gebitsreiniging
  • Tandvleesbehandelingen
  • Fluorbehandelingen

Voor meer informatie kan u ons bellen op het telefoonnummer 020 6834230 of u kan ons bereiken met het e-mailadres tth.balie@gmail.com. Uiteraard kan u ook in de praktijk binnenlopen om u vragen te stellen of informatie aan te vragen. Het adres van TTH Bilderdijk: Bilderdijkstraat 44, 1052NB Amsterdam.

Kosten mondhygienist Amsterdam West TTH Bilderdijk

De mondhygiëniste in TTH Bilderdijk kan u zoals hierboven aangegeven op meerdere gebieden helpen. De mondhygiënist kosten verschillen dan ook. Een overzicht van de mondhygiëne kosten kan u vinden in de tarievenlijst.

Mondhygiëniste in Amsterdam Bilderdijk

Kortom, bent u op zoek naar een mondhygiëniste in Amsterdam West dan kan u bij TTH Bilderdijk een afspraak maken. De praktijk heeft een gunstige ligging in de Bilderdijkstraat tussen de Clercqstraat en Bilderdijkpark. Indien u met het openbare vervoer komt heeft de praktijk twee tramhaltes op met minder dan vijf minuten loopafstand van de praktijk. Dit zijn de tramhaltes: Amsterdam De Clercqstraat en Amsterdam Bilderdijkstraat.

Afspraak met Mondhygiënist Amsterdam TTH Bilderdijk

Bent u dus op zoek naar een mondhygiëniste in Amsterdam West? Dan kunt u bij TTH Bilderdijk terecht! Voor een afspraak met de mondhygiëniste van TTH Bilderdijk kan u bellen naar 020 6834230 of een email sturen naar tth.balie@gmail.com.